Hvem er vi?
 
SwellProNordic.com drives af DANIRAS A/S. Vi er en dansk virksomhed, som har fået rettighederne til at sælge SwellPro i Nordeuropa.
 
Hvem er SwellPro? 

Inden 2013, arbejdede grundlæggeren af Swellpro, Eric Hu med forskning og udvikling af vandtætte kameraer og hobbyfly i mange år. I 2013 kom Eric Hu på idéen om at opfinde vandtætte droner, da han rejste til de Caribiske øer og var vidne til en drone, der styrtede ned i havet. Da Eric kom tilbage til Kina, begyndte han at designe og fremstille en vandtæt drone.
Efter Eric Hu kommer tilbage til Kina, starter han “FPV Factory” (som var forgængeren for Swellpro) med en gruppe RC-flyeksperter og bruger vandtætte droner i mellemtiden. I den indledende fase gennemgik hele holdet utallige forhindringer, der behøvede forskellige løsninger og overkom utallige forhindringer, såsom hvordan man får dronen til at svæve med en forseglet skal, hvordan man laver varmeafledning, hvilken slags dynamisk system der skulle bruges osv.. Lykkeligt er det, at vi overvinder alle disse spørgsmål og ansøger om seriøse relaterede patenter.
Indtil i dag forbliver Swellpro's vandtætte gimbal en stor præstation og succes og en stor udfordring, som få andre er i stand til at overvinde. Efterhånden som tiden gik, udviklede teamet på Swellpro endda en ny flight control på egen hånd til deres egne krav i stedet for at købe en færdiglavet, hvilket gør at dronerne tilpasser sig forskellige hårde forhold.
 
 
Siden har Swellpro fortsat med at skabe en robust produktion, et strengt kvalitets sikrings system, og som et resultat har solgt mere end 10.000 vandtætte droner gennem sine distributionskanaler i alle større lande i Amerika, Europa, Oceanien og Asien.
Swellpro's team lytter fortsat til deres kunder, og forbedrer deres eksisterende produkter samt designer nye produkter. Vi bygger et globalt support netværk for at tilbyde en lokal, hurtig reparation og kundeservice.
Mariner-droner og Splash-droner har produceret tusinder af videoer og fotos, inklusive smukke kystlandskaber, spændende øjeblikke af vandsport, sjældent sete væsener, uforglemmelige sejleture og luksusyachter, hvilket kan ses på alle de forskellige sociale medier.
Swellpro handler dog ikke kun om filmoptagelse. Swellpro er også skabere og pionerer inden for dronefiskeri.
Splash-dronen har været en avanceret platform for alle vejrflyvninger med mulighederne for søgning, redning og naturbeskyttelse.
Efterhånden som tiden er gået, og teknologien er avanceret, og Swellpro, som virksomhed, er udvidet og vokset med meget hårdtarbejdende og engageret personale fra udviklings-teamet, designingeniører, produktions afdelingen, salgs teamet og sidst, men bestemt ikke mindst afdelingerne for kvalitetssikring og kontrol.
Eric Hu, som administrerende direktør for Swellpro fortsætter med at lede virksomheden, og som virksomhed vokser Swellpro hurtigt og fokuserer på nye innovationer og går fra styrke til styrke i deres bestræbelser på at producere vandtætte droner i høj kvalitet og andre produkter.
 
Kontakt:
DANIRAS A/S
Malervej 4
2630 Taastrup

HURTIG LEVERING

Bestil inden kl. 15 og vi sender samme dag.